Om Christian

Christian Boontjes bor lige ude from Amsterdam, i området ‘het Gooi’ i Holland. Med Danske rødder er hans arbejde altid været internationalt præget. Fra en ung alder er han interesseret i kunst og arkitektur, og de følelser de kan frembringe i folk. Det gjorde at han læste til arkitekt på det tekniske universitet i Eindhoven. Efter at have fået arbejdserfaring hos forskellige tegnestuer begyndte Christian i 2006 som selvstændig arkitekt. Senest er han begyndt at kombinere hans lyst for både arkitektur og fotografi i at lave arkitektur billeder. Hans erfaring som arkitekt hjælper ham med at gennemskue bygninger og afspejle dem som arkitekten har ment. Sans for detaljer som præger hans design, ses igen i omhyggeligt valgte perspektiver og arbejdet han putter i billederne.

I 2017 fik Christian tildelt Excellence award prisen med sin arkitektur fotografi, og Merit award prisen med sin landskabs fotografi af Federation of European professional Photographers, og blev han placeret i top 10 af Kommercielle fotografer i Europa.

Ved siden af arkitektur og fotografi er Christian glad for dyr og natur. I fritiden er han gerne udenfor og holder af at cykle og at spille golf. Oftest vil du se ham med enten en pen eller et kamera inden for rækkevidde.

Christian-Photographer 300x520

 

 

Christian er medlem af

 

    • Federation European Photographers
    • Dutch Professional Photographers Association

    Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem